Hvem er vi
Nimara.dk er en danskejet onlineforhandler af møbler - og interiør med beliggenhed i Odense, hvor lager og administration foregår. Vi stræber efter at give vores kunder en enestående købsoplevelse samt yde Danmarks bedste kundeservice. Vi har derfor stort fokus på hurtig levering, Personlig kundeservice og ekstraordinær leveringsmuligheder, når dine møbler skal leveres hos dig.

Kvalitetsmøbler til det moderne hjem
Vi stræber at tilbyde møbler af høj kvalitet til den prisbevidste forbruger som ønsker en stilren og trendy indretning.
Vores møbler er nøje udvalgt efter tidens trends og vores kunders ønsker. Igennem den personlige kontakt med vores kunder, sammensætter vi et sortiment af møbler der passer det til moderne hjem.

700m2 showroom i Marslev
I Marslev finder du vores store showroom, hvor du som kunde altid er velkommen til at komme forbi for at se vores udvalg af møbler. Vores showroom bliver løbende opdateret med de produkter, som vi tilbyder her på Nimara.dk
Kommer du langvejs fra, så vil vi anbefale at du kontakter os for at høre om vi har det givne produkt udstillet.
Vi glæder os til at se dig i vores showroom.

Adresse på vores showroom: 
Nimara.dk 
Vinkelvej 21
5290 Marslev
Danmark
Åbent alle hverdage 08.00 - 16.00

Personlige relationer
Vi lægger stor vægt på de personlige relationer til vores kunder, og derfor er det altid nemt at komme i kontakt med os telefonisk, mail eller på vores onlinechat.  Hold dig derfor ikke tilbage hvis du har spørgsmål omkring produkter, lagerstatus, levering m.m.
Tlf. 71 99 38 80 eller e-mail: kontakt@nimara.dk