LIGE NU - RENTE OG GEBYRFRI DELBETALING PÅ ALLE VARER LÆS MERE
LEVERING NÆSTE HVERDAG MED GLS | FRI FRAGT OVER 2.500 KR.
PRISGARANTI | BESTIL & AFHENT I ODENSE SØ
KUNDESERVICE 08:00 - 16:00 | 📞 71 99 38 80

Formular til produktreklamation

Vi er kede af, at det er blevet nødvendigt at oprette en reklamationssag på ét NIMARA produkt. Vi stræber efter at gøre vores bedste for at finde en hurtig og god løsning.

Du bedes udfylde nedenstående oplysninger inden reklamationsrettet udløber. Vi vil tage stilling til din produktreklamation og vende tilbage med afgørelsen hurtigst muligt. (Dog inden 72 timer)

Du bedes vedhæfte tydelige billeder af skaden/fejlen på produktet og give en god fyldestgørende beskrivelse. Vi vil ud fra billede samt beskrivelse af reklamationssagen vurdere om sagen berettiget.  

Hvis din reklamationssag er berettiget, vil vi i de fleste tilfælde kunne afhjælpe problemet med udskiftning af den defekte reservedel eller ombytning af varen.

Vigtigt: Reklamationsretten dækker ikke synlige trykmærker på polstret møbler ved udpakning. Trykmærker udlignes efter brug og er derfor ikke reklamationsberettiget.
Når emballagen brydes, er det yderst vigtigt at man undgår brug af skarpe genstande som kan være årsag til skader på møblet. Snitskader er ikke reklamationsberettiget.
Stole er kun reklamationsberettiget, såfremt de vipper når man sidder på dem. Efterspænding af skruer er almindelige vedligeholdelse og derved ikke en reklamation.
Vi leverer møbler fremstillet i bla. velour, træ og naturskind. Ved disse materialer kan der være farve og nuanceforskelle som er en del af varens visuelle look og derfor ikke reklamationsberettiget. Det samme er gældende for skjulte overflader på møblet, da det ikke er synligt når møblet er samlet.
Enkelte møbler har et tyndt stof i bunden af møblet. Dette stof har udelukkende til hensigt at holde støv væk under transporten. Stoffet kan let gå i stykker, hvilket er helt uden betydning og det har heller ingen praktisk funktion og er derved ikke reklamationsberettiget. 
Det er et krav at produktet udelukkende er købt og anvendt til almindelig privat brug. Offentlig eller erhvervsbrug er ikke omfattet af reklamationsretten.

Produkter i organisk materiale, som eksempelvis plankeborde, kan blive påvirket af dets omgivelser da det er naturmateriale. Naturprodukter kan eksempel blive påvirket af luftfugtighed og skiftende temperatur, hvis produktet ikke opbevares ved stuetemperatur og tørt. Reklamationsretten gælder derfor ikke ved påvirkning eller skader forsaget af forkert opbevaring. Selvom alle vores plankeborde er oliebehandlet inden levering, kan vi ikke garantere at mindre revnedannelser vil opstå med tiden, da dette er en naturlig proces og er derfor ikke reklamationsberettiget.

Ønsker du at sende en produktreklamation, så skal du venligst udfylde formularen herunder (Bemærk alle felter med SKAL udfyldes).Din kurv