Fødselsdagsrabat i dag! 15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: 15fødselsdagrabat
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Edina serien: Minimalistisk og skandinavisk let design

Skab sammenhængen i dit hjem ved at vælge et let tilgængeligt og stilrent design fra Nimara.dk. Edina er unik, lækker og selvsikker i sin udstråling hvilket gør at hun passer ind i de fleste nordiske hjem. Hvis I kan fornemme en stor begejstring, er det fordi hun er en af vores absolutte favoritter!

Vores 3 Edina styles

  • Hele serien er lavet af et velour polstret sæde samt et mat pulverlakeret stel, som sammen med bl.a. størrelsen på spisebordsstolen gør den utrolig alsidig. Spisestolen indrettes af vores kunder til både at kunne anvendes som spisebordsstol, loungestol og lænestol til stuen. Generelt gælder der for hele serien en utrolig behagelig siddekomfort grundet den gode polstring. Spisebordsstolen passer til alle vores spiseborde i både stelhøjde og design da den kan skubbes helt ind under bordet.
  • Til det åbne køkkenalrum med en køkkenø passer vores Edina barstol næsten til ethvert skandinavisk køkkendesign. Edina barstolen på 65 cm er nøje udvalgt så stelhøjden passer til danske køkkenøers generelle standardmål på 75 cm. Vores barstol på 75 cm er samtidig tilpasset i mål og design til standardmålene på et barbord.
  • Vores fine Edina bænk er essentiel til det moderne soveværelse ved fodenden af sengen eller til entrén med et smukt lammeskind til. Bænken er derfor også praktisk og anvendelig i hverdagen med sit tidsløse udtryk samt simple, men stilrene materialer.

Nøje udvalgt dansk design

Edina adskiller sig fra resten af vores sortiment da det både henvender sig til den mere maskuline og feminine stil i hjemmet. Designet er utrolig nemt at indrette og giver plads til mange forskellige anvendelsesmuligheder i hjemmet. Edina står derudover meget stabilt og er nem at vedligeholde. Velour er et slidstærkt materiale, der er  nem at rengøre. Velour kan dog ikke tåle at blive vasket. Vi anbefaler derfor, at du børster stoffet, og for at undgå pletter og snavs anbefaler vi, at du imprægnerer sofaen med en tekstilimprægnering. 
Tag et kig her på vores plejeprodukter for at finde en velourbørste samt imprægnering til dit nye Edina møbel.

Husk du altid kan finde ekstra inspiration på vores Instagram og Facebook.