10% ekstra rabat på din bestilling. Tast rabatkoden: april2024
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 3.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Luk foråret ind med aktuelle farver og materialer

Foråret melder sin ankomst, og vi er mere end klar til at give dig masser af tips og inspiration til den smukke årstid. Sammensæt din boligindretning, og lad dig inspirere af naturens flotte og naturlige farver i de grønne, gyldne, rosa og beige nuancer. Skab harmoni og dybde, og bring den varme tid i møde.

Gør brug af årstidens tilgængelige natur

  • Den nordiske stil gør det nemt for mange at ændre små detaljer i indretningen alt efter årstiden. Til foråret har vi en generel anbefaling der lyder på masser af farver. Dekorer sofaområdet med flotte vaser eller farvede puder, og tag en tur forbi blomsterforretningen og køb de populære tørrede evighedsblomster til den smukke vase på planebordet.  
  • Til middagsselskabet i vennernes eller familiens skød, kan borddekorationen også være inspireret af årstiden. Aktuelle frugter i form af æbler og pærer, de grønne urter og naturligvis asparges kan pryde det store fad på spisebordet, sammen med et glas vin og en saftig mør bøf, til at skabe den helt rette forårsstemning.
  • Kurve og flettede interiør skaber en stemning der skriger af forår, og kan være grundsten for en rolig atmosfære. Skal harmoni og brug vores fletkurve som krukke til din forårs plante, og bring naturlig glød til din indretning.

Vær ikke bange for at blande forskellige typer træ

Hvis indretningen trænger til en udskiftning af de større møbler, så passer interiør i naturmaterialer fantastisk godt ind i foråret, samt den generelle tendens til at blande forskellige træsorter. Vælg her et plankebord eller rundt egetræsbord til din spisestue og mix f.eks. med et sofabord eller spisebordsstole i lignende materialer. Alle former for accessoires, herunder lammeskind, tæpper eller puffer er med til at bidrage til dette miks af nordiske træmaterialer.

Valg af tekstiler og farver til dine accessories

Forårets boligtilbehør bærer ofte præg af lette tekstiler i den lysere nuance, for at bringe den varme tid i møde. Velour og fløjl er ofte gode valg til dine pyntepuder eller lænestole, for at imødekomme de nordiske naturmaterialer. Husk at det tit kan gøre en stor forskel blot at skifte betrækket på dine puder i sofaen, alt efter årstiden. Man kan ofte finde betræk til fornuftige priser uden at skulle købe helt nye puder. Derfor kan det samtidig være en god ide at vælge en sofa i en neutral farve, så du nemt kan skifte pudebetrækkene. Er du mere til de neutrale farver når det kommer til dit interiør, kan du bringe årstiden natur ind med en grøn plante, for at skabe dybde og elegance til rummet.  Få også  forårsfornemmelsen med flotte plakater der kan pifter stemningen i gang. Det handler om at lege med tonerne og finde de nuancer der matcher dig

Hvordan ser din forårsbolig ud?

Vi elsker når I deler jeres tips, tricks og boligdesigns med os. Tag os i dine opslag på Instagram eller send os en direkte besked, så kan det være vi viser dine ideer her på siden. Brug hashtagget #nimara.dk og find os under @nimara.dk.