Oprydningsudsalg 📦 - SPAR OP TIL 30% - Klik her
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Hvilket vitrineskab skal du vælge til din bolig? 

Hvorfor gemme dit smukke porcelæn af vejen, når du kan vise det frem i et flot vitrineskab i dagligstuen. Der findes ingen grænser for hvad du kan opbevare i dit vitrineskab. Et vitrineskab kan være med til at fremhæve dine personlige pyntegenstande, men kan også gemme sit porcelæn væk uden at samle støv. Se vores udvalg af vitrineskabe her

Vitrineskab i træ eller stål? 

Et sort vitrineskab i stål kan være med til at skabe kontrast i til en spisestue med lyse møbler. Eller hvis du er generelt, er til det mere industrielle og rå look, er det oplagt at vælge et vitrineskab i stål. Er du mere til den nordiske indretningsstil og derfor vil have de lyse farver og de naturlige materialer i fokus, finder du også vitrineskabe, der passer ind i den stilart. Når du kigger vores udvalg af vitrineskabe igennem, vil du opdage, at vitriner findes i flere materialer og farver. Du kan eksempelvis vælge vitrineskabe i hvid, sort og i træ eller stål.

Vitrineskab med pynt

Vitrineskabets størrelse 

Når du vælger et vitrineskab, skal du finde den korrekte størrelse. Her er det vigtigt, at du tænker over hvor meget plads du har i f.eks. spisestuen eller dagligstuen, og hvor mange ting du vil have plads til i dit vitrineskab. Hvis du har et stel med tallerkner, kopper og skåle du vil vise frem, er det ærgerligt at du kun har plads til halvdelen. Omvendt må vitrineskabet heller ikke være for fyldt, da det så kan se voldsomt og rodet ud. Det er en god idé at placere skabet, så man ikke skal gå for langt efter sit stel når bordet skal dækkes fint op. Det gælder også når servicet og stellet er rengjort og skal tilbage på plads, det er derfor vigtigt at stille vitrineskabet, så det er nemt at komme til. Et væghængt vitrineskab er en god løsning til, som ikke har meget plads i boligen eller rettere sagt gulvplads. Det væghængte vitrineskab er oplagt til de fleste rum i boligen. Hvad enten vitrineskabet skal udstille eller til opbevaring, så vil det væghængte vitrineskab kunne bruges overalt. Se vores udvalg af væghængte vitrineskabe her.

Vælg det perfekte vitrineskab til din spisestue og bolig 

Vitrineskab

Når du skal finde dit vitrineskab, er det en god idé at kigge på de andre møbler du har i det rum du har tænkt dig at placere dit vitrineskab i. Du kan indrette din stue med et vitrineskab. For mange er den naturlige placering, at stille vitrineskabet i spisestuen eller dagligstuen. På den måde kan du udstille dine favoritbøger og magasiner både liggende eller stående. Eller lad vaserne blive vist frem selvom de ikke bruges til friske blomster. Selvom man forbinder vitrineskabe med opbevaring af porcelæn i spisestuen, så er der ingen grænser for, hvor du kan tilpasse et vitrineskab til boligen. Udover den naturlige placering, kan du også stille den i entréen, hvor den kan bruges til opbevaring af ting som vanter, huer og nøgler, der er rart at have tæt på når man skal ud ad døren. Du kan også bruge et vitrineskab på badeværelset til opbevaring af håndklæder, smykker og meget andet.