10% ekstra rabat på din bestilling. Tast rabatkoden: april2024
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 3.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Miniguide:

4 gode råd til din efterårsbolig

1. Skab den rigtige belysning

Ved at skabe den rigtige belysning i hjemmet kan man virkelig udnytte årstiden og bringe hyggen ind i hjemmet. Når dagene bliver mørkere og kortere, er der mulighed for at tage stearinlysene frem og skabe en unik stemning. Udover stearinlysene er der mange muligheder for belysning i hjemmet. Du kan bl.a. dekorere med LED lignende lys, lanterner eller neddæmpet lamper.

2. Få de varme efterårsfarver ind i boligen

De varme efterårsfarver er med til at skabe en positiv effekt til indretningen i din bolig. Efterårets farver læner sig op ad naturens farver udenfor og er derfor oplagte til at bruge i nuancerne brun, mørkerød og gul. Du kan få farverne dekoreret ind i boligen på mange måder, f.eks. ved at vælge en sofa i en smuk gul eller grøn farve. Står man ikke og mangler en ny sofa eller lænestol, kan man her tilføje puder til sofaen i efterårets nuancer, billeder med efterårets motiver på eller vaser med grene, lysestager mm.

Se vores udvalg af sofaer her.

3. Fyld hjemmet med bløde og afslappende tekstiler 

For at give det sidste touch til efterårsindretningen kan man tilføje masser af bløde og afslappende tekstiler og på den måde også få den hyggelige efterårsstemning ind i boligen. Man kan bl.a. tilføje møbler til boligen i forskellige tekstiler. Herunder kan man f.eks. tilføje en lænestol i plys, en velour sofa eller blot supplere med et lammeskindstæppe eller puder til det møbel arrangement man i forvejen har. Derudover kan du også tilføje et farverigt tæppe til stuen, som er med til at skabe liv til indretningen.

Se vores udvalg af tæpper og boligtilbehør her.

4. Bring noget rustikt ind i dit hjem

Du kan få det rustikke ind i boligen ved at bruge naturens dekorationer. Du kan b.la. tilføje blade eller kogler til dine vaser, for at lukke efteråret indenfor. Indret med kurve i stuen enten til dine planter, plaids eller placér dem ved siden af brændeovnen med træstykker i. Mulighederne er mange både til indendørs brug og udendørs brug på terrassen eller altanen.

Du kan se udvalget af kurve her