15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Skriv dit navn her og få rabatkoden
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Vælg den rigtige spisebordsstol til dig og din bolig

Vi er opmærksomme på at det kan være en større udfordring at vælge den helt rigtige stol til dit spisebordssæt. Lige fra farver til materialer og komfort er der mange muligheder. Hos Nimara.dk har vi især stor fokus på komfortable og flotte spisebordsstole og vil forsøge at give dig et overblik over de mange muligheder.

Komfort og design skal følges ad

  • Selvfølgelig skal design og udtryk være i orden når du vælger dine spisebordsstole, men det er næsten lige så vigtigt, hvis ikke mere vigtigt at have fokus på siddekomforten og at spisebordsstolene passer i højden til spisebordet.
  • Spisebordets stel har ofte også stor betydning for det samlede udtryk hvor det er en god ide at overveje om dette skal matche med benene på spisebordsstolen
  • Facon på stolens ryglæn kan også være en meget væsentlig overvejelse at foretage sig, hvor behovet dertil kan variere fra person til person. Ofte er højde og alder af stor betydning for både ryglæn og stelhøjde. 

Tænk over hvilken funktion dine stole skal have

Overvej en ekstra gang inden valg af stole, hvor mange funktioner du ønsker de skal have. Skal de kun anvendes til at spise ved i dagligdagen eller bruger du også spisestuen som dit kontor. I dette tilfælde kunne en spisebordsstol med armlæn være løsningen, hvor du også har mere komfort og støtte i ryggen. Hvis du mangler en spisebordsstol til en lille lejlighed, kan du også finde mange smalle, men komfortable stole i vores udvalg.

Sæt dit eget personlige præg

Vær ikke bange for at blande forskellige farver og materialer. F.eks. kan boligindretning med træ i alle typer, former og farver være med til at skabe varme samt et mindre industrielt udtryk. Et øje for detaljen kan også give det sidste til din boligindretning f.eks. styling med vores lammeskind og pyntepuder. Hvis du er modig med farver, kan den rigtige sammensætning af en spisebordsstol i hver sin farve, i den grad. Et smukt tæppe i en markant farve eller print under dit spisebordssæt kan også give det sidste twist, hvis du har valgt nogle mere neutrale farver til dine stole. Uanset hvilket design og stil du er til har vi med garanti noget der passer til dit hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere vejledning, eller besøge vores sociale medier for inspiration til din indretning.


Trustpilot