Fødselsdagsrabat på bestilling lige nu! 15% ekstra rabat på din bestilling. Skriv dit navn i chatten og få rabatkoden
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

DEN PERFEKTE VELOUR SOFA

3 GODE GRUNDE TIL HVORFOR DIN SOFA SKAL VÆRE VELOUR!

Grøn velour sofa

LIDT OM VORES SOFAER

Hos Nimara går vi meget op i kvalitet og design og har derfor designet helt unikke og kvalitetssikre sofaer til dig og dit hjem. Vores sofaer er lavet af slidstærk velour, som gør at de kan holde i mange år uden at se slidt eller gammel ud. Derudover har vi formået at designe sofaerne så enkle og stilrene som muligt, så der altid vil være mulighed for at pifte dem op med puder og tæpper, uden at det bliver for meget for øjnene.  

3 GODE GRUNDE TIL HVORFOR DIN SOFA SKAL VÆRE VELOUR

Sofa

SMUK OG KOMFORTABEL

Rengøring af sofa

NEM AT RENGØRE

sofa med plads til alle

PLADS TIL ALLE

Grøn velour sofa
et tal

Velour er et superblødt og eksklusivt materiale, som giver din stue et luksuriøst look. Med blot en velour sofa kan du pifte din stue op med stil, samtidig med en super behagelig følelse af varme og komfort mod huden. Det gode med velour er, at lige meget hvilken farve du vælger, vil det altid se dyrt og stilfuldt ud. Så hvis du står og overvejer om du skal eje en veloursofa til dit hjem, er vores slidstærke velour sofaer helt uimodståelige.

to tal

Du har nok hørt at velour sofaen er svær at rense og vedligeholde – tværtimod er den faktisk supernem at rengøre. Det kræver blot en støvsuger og lidt imprægnering. Det er vigtigt at du støvsuger dine møbler mindst en gang om ugen, for at fjerne støv, som kan sætte sig fast i stoffet. Det er en god idé at bruge et blødt mundstykke til støvsugningen for ikke at slide stoffet. Et andet væsentligt rengøringselement til din velour sofa er tekstilimprægnering for at undgå snavs og pletter på din sprøde sofa. Imprægneringen vil give en beskyttende overflade og give din sofa længere levetid.

Blå velour sofa
Velour sofa med 3 siddepladser
tre tal

Vores velour sofaer er designet så der er plads til alle – det gælder også familiens hund. Da stoffet er så tæt og slidstærkt, afviser det støv, pletter og lignende. Det er heller ikke et problem hvis din hund fælder på sofaen, da det fint ligger sig på overfladen – det er ikke sværere end at hive støvsugeren frem og fjerne de små hår. Vores Guardian tekstilimprægnering er det perfekte plejeprodukt til din velour sofa. Du kan læse købe den her.