Lørdagsrabat! 10% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: april12024
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 3.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Vi tilbyder god service

Hos Nimara.dk stræber vi efter at være lagerførende med hele sortimentet, derfor tilbyder vi dag til dag-levering i hele Danmark. Alle vores møbler er på lager i Odense, hvor vores hårdtarbejdende personale gør sit absolut bedste for at alle bestillinger behandles og leveres når det passer dig, ikke når det passer os.Vi tilpasser vores lagerbeholdning- og sortiment efter hvad vores kunder efterspørger og garanterer prismatch, hvis du finder den samme vare til en bedre pris hos en konkurrent.

Kunder i hele Europa

Fra vores hovedlager bliver der dagligt sendt mere end 300 forsendelser ud til kunder i hele Europa. Vi pakker og plukker varer i døgndrift for at imødekomme vores kunders behov bedst muligt.
Da vi er en udelukkende webbaseret virksomhed, er vi især opmærksom på det altafgørende behov for den ekstra service der kræves af vores kunder. Netop af den grund forsøger vi at være behjælpelige med alt fra produktvejledning til fleksibel levering til vores loyale online kunder.

Kvalitetssikre møbeldesigns

Vi udvikler møbler i eget design i samarbejde med vores nøje udvalgte producenter og leverandører. Det ligger os meget på sinde at kvalitetssikre og kontrollere vores møbeldesigns, så priser og udtryk stemmer overens. Vores unikke og direkte kontakt til vores producenter adskiller os derudover fra resten af markedet og sikrer, at vores fleksible og konkurrencedygtige lagersortiment altid er aktuelt.