10% ekstra rabat på din bestilling. Tast rabatkoden: april2024
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 3.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80
Nimara job

Hvem er vi?

Nimara sælger møbler direkte til forbrugeren og står lige nu i en rivende udvikling med onlineshop i Danmark, Sverige og Tyskland. Kunne du tænke dig at arbejde i en dynamisk og yderst vækstorienteret virksomhed, så har du muligheden for at blive en del af vores spændende e-handelsvirksomhed. Vi har de seneste år oplevet en enorm vækst på alle vores onlineshops og derfor har vi brug for en motiveret medarbejder på vores lager.
Beliggenheden er på: M.P. Allerups Vej 47b, 5220 Odense SØ.

Arbejdsopgaver

Vi bestræber os på at holde og drive et præsentabelt lager. De primære arbejdsopgaver er varemodtagelse, plukning og forsendelse. Vi lægger stor vægt på at alle tager et ansvar i den daglige drift og selvstændigt kan se hvor der kan bydes ind med en ekstra hånd så alle dagens ordrer bliver afsendt samme dag. Arbejdsdagen går primært med truckkørsel og andet fysisk arbejde.

Kvalifikationer

Vi søger en frisk lagermedarbejder med positivt sind, der har ordenssans og kan arbejde selvstændigt og i team. Du vil komme til at indgå på lageret med lagerchefen, én medarbejder og to elever. Vi lægger stor vægt på en god tone i huset hvor gåpåmod og godt humør er en forudsætning. Du er rolig af sind og brænder for en god kundeservice. IT-færdigheder skal være på brugerniveau og truckcertifikat skal være erhvervet.

Ansøgning

Din ansøgning og CV sendes til job@primetrade.dk Vi behandler ansøgninger løbende og tager annoncen af nettet når vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Du kan læse mere om os på www.nimara.dk

DER ER 1 LEDIG STILLING