Oprydningsudsalg 📦 - SPAR OP TIL 30% - Klik her
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80
Nimaras nye bygning

Nu er vi endelig  flyttet i nye lokaler!

Vi er flyttet i nye lokaler og er klar til at give vores kunder en endnu bedre service

Vi har haft brug for plads længe med den forrygende vækst vi gennemlever, og for 4 gang flytter vi centrallager og administration for at kunne følge med væksten. Det er ikke længere nok med 4500m2 domicil som vi har været i besiddelse med siden 2017, og for os er det en investering i sig selv. Vi investerer i vores kunder, med et dobbelt så stort domicil, for at kunne tilbyde en bedre service på alle aspekter.
Den nye adresse skaber netop muligheden for at yde en ekstraordinær service med dag-til-dag-levering i hele Danmark, og generelt en effektiviseret arbejdsplads. ”Vi bestræber os efter at være lagerførende med hele sortimentet, som endnu engang har krævet at vi flytter til større bygning med mere plads.” - Rasmus Nielsen.

Danmarkskort
Land
Land

Mere plads til vokseværk og effektivisering af pakkeprocessen

Vi samler alt under et tag!

Vi samler alt, både lager og administration under et tag for at samle kommunikationen, og øge servicen til sit yderste. Vi effektiviserer og tænker på vores kunder. At have alt samlet under et tag gør, at vi kan kommunikere hurtigere internt i virksomheden og med vores kunder.
Pakkeprocessen forøges og vi kan i fremtiden sende over dobbelt så mange varer afsted på samme tid. Vi gør købsoplevelsen endnu vildere!
Optimeret logistiksystemer i vores splinternye varehuse gør hele processen fra start til slut forbedret, både for kunden og for vores dygtige team. Nye systemer, nyt tema og design samt nyere og moderne lokaler med muligheder for showroom og fotografering, skaber fornyelse i hverdagen, og optimerer den daglige drift. ”Vi har set meget frem til at flytte så vi kan fortsætte væksten” – Mathias Nielsen


Vi sælger møbler i eget design direkte til forbrugeren, med ekstern fragtmand. Vi er til stede i både Danmark, Tyskland, Sverige, Storbritannien m.fl., og har ambitioner om at øge kendskabsgraden endnu mere. Derfor er det ikke helt tilfældigt at vi har plads og mulighed for udvidelse med helt op til 18.000 m2., og altså et dobbelt så stort lager arrangement som på nuværende tidspunkt. Vi ser en fremtid i møde med endnu større vækst, og står klar med friske og åbne arme, så vi kan sende flere af vores møbler afsted, og gøre vores kunder glade og tilfredse.

Interiør hos Nimara

store ambitioner kræver nye omgivelser

Grundstenene til Nimaras nye bygning
Byggeriet hos Nimara