Fødselsdagsrabat i dag! 15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: 15fødselsdagrabat
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Forårsfarver

Forårsfarver

Vi går de varme tider i møde, og snart er det ikke længere mørkt, når man har fri fra arbejde. Foråret er på vej, og hvilken bedre måde at byde det velkommen end med en masse farver i dit hjem? Blomsterne begynder at spire og springe ud igen, og det vil vi lade os inspirere af.

Foråret er fyldt med sarte og lyse farver, som nemt kan inkorporeres i hjemmet.


 Brug farver fra naturen

Planter kan være en god måde at få farver ind i hjemmet uden at det bliver for meget. De kan bidrage til en mere hyggelig og hjemlig atmosfære.
Mulighederne er uendelige, når det kommer til planter, og det gør, at du kan få nogle, der passer til lige netop dig, dit hjem og din indretning. De fås i mange forskellige nuancer. En plante med mørke blade kan være med til at skabe dybde i hjemmet. De vil skille sig ud og stå frem i et lyst hjem, og de vil blende sig ind og skabe et godt finish til et hjem med mørke detaljer.
Hvis man tænker "jeg kan ikke holde planter i live," så frygt ej. Man kan nemlig få planter, der er super nemme at holde, men stadig ser smukke ud - falske planter. Så skal man ikke tænke på at vande dem. De skal blot tørres af med en fugtig klud en gang imellem.

Planterne skal også have en potteskjuler. Her viser sig en oplagt mulighed for at kombinere træ og planter ved hjælp af flettede plantekurve. Det kan give et flot og balanceret look i en stue eller endda på et badeværelse.

Se vores Lilli fletkurve - perfekte til lige netop dette.

 


 

 

 

Bring naturen ind i dit hjem

Lyse farver og træmøbler emmer også af forår. Stole i træ eller med træben kan være en god tilføjelse til spisestuen, kontoret eller stuen. De skaber en form for varme og er, som sagt, en god måde at få naturen med ind, hvis man nu f.eks. ikke er til planter. 
Hvis man vægter komfort højt, kunne et lammeskind være en god tilføjelse. Lammeskindet giver også mulighed for at få endnu flere farver og nuancer ind i hjemmet.

 

 


 

 

 

 

Accent stole

Man kan også tage et lidt mere modigt valg og stille en farverig stol i hjørnet af soveværelset eller garderoben. Den vil fungere som et friskt pust og kan virkelig skabe noget dybde og variation i et rum. Tag f.eks. en grøn Luna-stol eller en blå Eva-stol og placer et sted, hvor der gerne må ske lidt og se, hvordan en lille ting kan gøre en stor forskel.

 

 

 

  


 

 

 

Reflekter solens stråler 

I forårs månederne begynder den dejlige sol at skinne igen, og det skal man udnytte. Man kan f.eks. gøre brug af spejle til at reflektere det naturlige lys rundt i hjemmet. Dette vil også være med til at fremhæve de forårsfarver, man har valgt, og skabe en genskin og en dejlig rolig stemning i hjemmet.

 

 

 


   

 

 

 

 

Praktisk, men pænt 

Hvis man ikke har lyst til at ændre sin indretning, så kan der i stedet tilføjes accessories. En puf i en flot farve kan give stuen en forårsfølelse, og den er nem at skifte ud, hvis man er mere til de mørke farver til efteråret. Puffen kan også tilføje en ekstra siddeplads eller ekstra opbevaring og er derfor også en praktisk tilføjelse til dit hjem.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

Den lille ændring 

Puder er også en oplagt måde at få farver ind i hjemmet på. Små farverige puder kan fordele foråret rundt i hjemmet. Man kan stille dem på sengen, på stole og i sofaen. Denne løsning er god, hvis man ofte har brug for udskiftning i sine omgivelser.

 

 

 

 

 


 

 

 

  

Prikken over I'et 

Selvom solen skinner, kan forårs månederne godt være kolde, og der findes ingen bedre følelse end at træde ind på et lunt gulvtæppe efter en gåtur i den friske luft. Brug gulvtæppet til at få farver ind som en del af indretningen. Hvis man er lidt våget, kan man også vælge et gulvtæppe med både mønster og farve. Dette vil virkelig fange øjet, når man træder ind i et rum og fungere som prikken over i'et.

 


Lad dig inspirere af foråret og få farverne med indenfor i dit hjem.