Oprydningsudsalg 📦 - SPAR OP TIL 30% - Klik her
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Byg din drømmesofa med en modulsofa

Byg din drømmesofa med en modulsofa

At bygge din drømmesofa med en modulsofa kan være en spændende og kreativ proces. Modulsofaer giver dig mulighed for at tilpasse din sofa efter dine behov, plads og stil. I dette blogindlæg vil vi udforske, hvordan du kan skabe din helt egen unikke sofa ved hjælp af vores Hailey modulsofaer. 

Planlæg din sofa 

Først og fremmest skal du tænke over, hvordan du vil bruge din sofa. Hvad er dine behov? Vil du have en stor hjørnesofa til at rumme mange gæster, eller foretrækker du en mindre, mere intim sofa? Overvej også stilen på din stue, så din sofa passer godt ind.  

Vælg moduler 

Næste skridt er at vælge de moduler, der passer bedst til din plan. Modulsofaer kommer i forskellige former og størrelser, herunder sofaer, chaiselonger, hjørnemoduler, midtermoduler  og mere. Tænk over, hvordan du vil arrangere dem for at opnå den ønskede form og størrelse. 

  

HAILEY Chaiselonge

Hvis du ønsker at tilføje en ekstra komfortabel liggeplads til din sofa, bør du overveje en chaiselonge. Denne type modul er designet med en forlænget sæde uden armlæn, hvilket giver dig mulighed for at strække dig ud og slappe af.

  

HAILEY Midtermodul

Midtermoduler er brugbare, når du ønsker at udvide din sofa eller fylde et mellemrum mellem andre moduler. De giver fleksibilitet til at tilpasse din sofa til forskellige pladsbehov.  

 

 

HAILEY Hjørnemodul

Hjørnemoduler er afgørende, hvis du ønsker at opbygge en hjørnesofa eller en mere vinklet konfiguration. Disse moduler har normalt en 90 graders vinkel og tillader dig at skabe en sofa, der passer perfekt ind i et hjørne eller giver en mere kompleks form. 

 

  

 

Tilføj tilbehør 

For at gøre din sofa endnu mere personlig kan du tilføje tilbehør som puder, lammeskind eller endda et sofabord. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din sofa yderligere og skabe et hyggeligt og funktionelt rum.
Se vores udvalg af tilbehør til hjemmet. Se her 

 

Tænk over komforten 

Komfort er afgørende, når det kommer til din drømmesofa. Sørg for, at sædehynderne er behagelige, og at ryglænet giver tilstrækkelig støtte. Du kan også overveje at tilføje ekstra puder eller en puf for ekstra komfort.  

Montage og opstilling 

Når du har modtaget dine valgte moduler, skal du samle din sofa. Her er det vigtigt at måle din stue nøje, inden du placerer din sofa, så den passer perfekt ind i rummet. Du har mulighed for at samle vores Hailey sofaer, så de holdes sammen og ikke skrider fra hinanden, når du sætter dig i dem. Nedenunder ses det hvordan de monteres sammen. 

 

Flytteklar sofa 

En flytteklar modulsofa er en alsidig møbel løsning, der er nem at transportere fra et sted et andet. Denne type sofa er designet med moduler, der let kan adskilles og samles igen, hvilket gør den ideel til flytninger og omarrangering af møbler.

Sofaens moduler er normalt lette at samle igen på det nye sted, hvilket gør det muligt for dig at genoprette  din sofa i den ønskede konfiguration.  

Nyd din drømmesofa 

Nu hvor din drømmesofa er færdig, er det tid til at nyde den! Inviter venner og familie til at sidde og slappe af på din nye sofa og lav masser af gode minder sammen. 

At bygge din  drømmesofa med en modulsofa giver dig friheden til at skabe en unik og funktionel møbelstykke, der passer præcis til dine behov og stil. Så tag dig tid til at planlægge, vælge moduler og eventuel tilbehør omhyggeligt, og snart vil du have den perfekte sofa til dit hjem. 

Oplev vores udvalg af modulsofaer, som kunne blive din nye drømmesofa. Se her