Oprydningsudsalg 📦 - SPAR OP TIL 30% - Klik her
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Reklamation

Vi beklager meget hvis du mod forventning skulle være nødsaget til at reklamere på et produkt fra Nimara.dk.
Vi stræber efter at gøre vores bedste for at finde en hurtig og god løsning. Du bedes udfylde nedenstående kontaktformular inden din reklamationsret udløber.
Vi vil herefter hurtigst muligt behandle din sag og vende tilbage til dig inden for 48 timer. Du bedes vedhæfte tydelige billeder af skaden/fejlen på produktet og give en god fyldestgørende beskrivelse.
Når du handler hos Nimara.dk har du jf. købeloven ret til at reklamere på et produkt op til 24 måneder efter købet. Din reklamationsret er gældende hvis du finder fejl og mangler som ikke skyldes slid eller uagtsomt brug.

Reklamationsretten dækker ikke følgende:

Reklamationsretten dækker ikke synlige trykmærker på polstret møbler ved udpakning. Trykmærker udlignes efter brug og er derfor ikke reklamationsberettiget.
Når emballagen brydes, er det yderst vigtigt at man undgår brug af skarpe genstande, som kan være årsag til skader på møblet. Snitskader er ikke reklamationsberettiget. Stole er kun reklamationsberettiget, såfremt de vipper når man sidder på dem. Efterspænding af skruer er almindelig vedligeholdelse og derved ikke en reklamation.

Vi leverer møbler fremstillet i bl.a. velour, træ og naturskind. Ved disse materialer kan der være farve og nuanceforskelle, som er en del af varens visuelle look og derfor ikke reklamationsberettiget. Det samme er gældende for skjulte overflader på møblet, da det ikke er synligt når møblet er samlet. Enkelte møbler har et tyndt stof i bunden af møblet. Dette stof har udelukkende til hensigt at holde støv væk under transporten. Stoffet kan let gå i stykker, hvilket er uden betydning. Det har heller ingen praktisk funktion og er derved ikke reklamationsberettiget.
Det er et krav at produktet udelukkende er købt og anvendt til almindelig privat brug. Offentlig eller erhvervsbrug er ikke omfattet af reklamationsretten.

Produkter i organisk materiale, som eksempelvis plankeborde, kan blive påvirket af dets omgivelser da det er naturmateriale. Naturprodukter kan eksempel blive påvirket af luftfugtighed og skiftende temperatur, hvis produktet ikke opbevares ved stuetemperatur og tørt. Reklamationsretten gælder derfor ikke ved påvirkning eller skader forsaget af forkert opbevaring. Selvom alle vores plankeborde er oliebehandlet inden levering, kan vi ikke garantere at mindre revnedannelser vil opstå med tiden, da dette er en naturlig proces og derfor ikke er reklamationsberettiget.

For mere information, læs vores Vilkår og betingelser