Returnering

Formular til returnering

Når du handler hos Nimara.dk tilbyder vi dig 30 dages fuld returret fra den dag du modtager dine varer.
Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at returnere eller ombytte en vare. Du skal blot udfylde returformularen nederst på siden og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Fragtmuligheder og omkostninger

Ved returnering bærer du omkostningerne for at pakken returneres. Omkostningerne for returnering med pakkepost er 119 kr. pr. kasse. Ordren skal leveres tilbage til vores lager i samme emballage og indpakning som ved modtagelse.

Større produkter som er for store eller tunge til pakkepost, herunder spiseborde, daybeds, sofaer og opbevaringsmøbler skal sendes retur med fragtmand. Omkostninger for returnering med fragtmand er 299,- pr. vare. Kontakt os gerne enten via returformular eller pr. telefon hvis der opstår tvivl vedr. dette.

Du bærer selv risikoen for pakken/varerne indtil vi modtager den samt ansvaret for at varerne er pakket forsvarligt ind. Gem derfor postkvittering samt track and trace-nummer.

Ved returnering af en vare tilbagebetales returbeløbet ved samme betalingsform som blev benyttet ved ordreafgivelse. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for.
Du vil få dit beløb refunderet inden for 5 bankdage hvor du samtidig vil modtage en mail fra os når dette er sket.

Du har også muligheden for selv at stå for returnering af ordren. Hvis dette ønskes, skal pakken sendes retur til vores lager på følgende adresse:

Nimara.dk (Prime Trade ApS)
Vinkelvej 21 5290 Marslev
Danmark

For mere information, læs vores Vilkår og betingelser