15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Skriv dit navn her og få rabatkoden
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Gaveidéer: Find den perfekte gave

Gaveidéer: Find den perfekte gave

Skal du til en fest og aner ikke hvad du skal købe? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig med at finde den perfekte gave! Der er mange anledninger til at give gaver og det kan sommetider være en nærmest umulig opgave, at finde den helt perfekte gave.

Hvad enten du mangler en mors dags gave, konfirmationsgave, fødselsdagsgave, indflyttergave, værtindegave eller noget helt tredje, så har vi givet vores bedste bud på, hvilke gaver vi ville blive glade for at modtage af vores gæster.

Så ønsker du at finde en gave som du glæder dig til at give? Så læs endelig med! Denne gaveguide indeholder gaveidéer helt fra kurve til lammeskind, og vi har gjort os umage med at udvælge lige præcis de gaveidéer, som vi mener man kan være bekendt at komme med. Derudover har vi endda også udvalgt helt nøjagtigt, hvilken gave vi ville blive gladest for inden for hver kategori i gaveguiden.

Find den perfekte gave, der rammer plet til enhver anledning.


Kurve

Kurve

Kurve kan bruges til utallige ting, og derfor mener vi at det er en oplagt gaveidé! Hvad enten din vært ønsker at bruge dem på terrassen eller indenfor med planter i, i stuen med tæpper i eller som vasketøjskurv, så er der mulighed for det.

Kurve er blevet en kæmpe trend og noget man ikke kan undgå at få øje på i nutidens boligmagasiner. Vi har et stort udvalg af kurve i forskellige farver, materialer og størrelser.

Giv din vært en gave, som med garanti ikke skal byttes og falder i god jord.

Vores favorit:


Lilli fletkurve
Se hele vores sortiment af kurve her.Lammeskind

Lammeskind

Er du på jagt efter en gave, som rammer plet hos enhver person? Så er et lammeskind en ideel gave. Lammeskind kan bruges til mange formål! Du kan ligger det på bænken i entréen, på gulvet som tæppe, på spisebordsstolene for ekstra komfort og meget mere.

Vi har både puder, hynder og tæpper i lammeskind, så mon ikke der er et lammeskind, som falder i god jord hos den heldige modtager af gaven?

Giv et lammeskind i gave, hvis du ønsker at forkæle modtageren ekstra meget.

Vores favorit:

Lammeskindshynder

Se hele vores sortiment af lammeskind her.Tæpper

Tæpper

Tæpper er den perfekte gave til en person, som elsker en hyggelig og behagelig atmosfære i sit hjem. Tæpper er et dekorativt boligtilbehør, som sætter prikken over i´et i boligindretningen og som kan fuldende ethvert rum i hjemmet.

Vi har et stort udvalg af tæpper i forskellige former, størrelser, farver og materialer. Så mon ikke der er et tæppe, som kan pynte din værtindes hjem?

Sørg for at din vært står med armene over hovedet, så snart din gave åbnes, ved at give et tæppe i gave.

Vores favorit:


Arthur ø90 tæppe

Se hele vores sortiment af Tæpper her.Puf

Puffer

Ønsker du at komme med en ideel accessory til din vært? Så kom med en puf! Der er et hav af muligheder med puffer. En puf kan eksempelvis bruges som supplement til din sofa i form af en fodskammel eller som et dekorativt sidebord, som nemt kan bruges som ekstra siddeplads til når der kommer gæster.

Hvis det netop er en barnedåbsgave eller indflyttergave til det unge menneske du er på udkig efter, så er puffer en perfekt gave. Vi har nemlig puffer med opbevaringsplads, som er perfekte til at gemme legetøjet af vejen, men en puf er også et fleksibelt møbel skabt til den lille studiebolig.

Vi har puffer til ethvert budget og vi giver dig mulighed for at komme med den helt rette gave.
Se hele vores sortiment af puffer her.

 Puder 

Puder

Puder kan man altid bruge! Så hvorfor ikke give puder i gave, så den heldige modtager af gaven kan forny sit hjem? Det lyder som en fantastisk gaveidé i vores øre.

Vi har et stort udvalg af puder i forskellige former, materialer og farver, så mon ikke der er puder, som passer ind i din værts hjem. Puder er det perfekte boligtilbehør til at skabe stemning og give ethvert hjem et personligt strejf.

Giv puder i gave, hvis du ønsker at komme med en gave, som giver modtageren mulighed for at skabe et personligt hjem.

Vores favorit:


Ellen beige fløjl pude

Ellen Pude I Beige Fløjl

Se hele vores sortiment af puder her.Bænke

Bænke

Bænke er den perfekte gave til den trendy person, som elsker funktionelle og dekorative møbler. Bænke er et funktionelt møbel, og kan bruges til alverdens ting.

Brug bænke som siddeplads rundt om spisebordet, som et dekorativt designelement med dit yndlings interiør på eller stil den i entréen, så du har et sted at sætte dig, når der skal bindes snørebånd.

Hvis din gave skal skabe blikfang i din modtagers bolig, så kom med en bænk.

Se hele vores sortiment af bænke her.


Tv-Borde

Tv Borde

Tv borde er en god og praktisk gave til personen, som mangler plads til sit tv og til udstilling af sine pyntegenstande. Tv borde kan også bruges som små sideborde i stuen eller som natborde i soveværelset.

Hos os finder du det moderne tv bord, som kan matche enhver boligindretning og stadig være et praktisk møbel i hjemmet. Hvorvidt din vært mangler plads til opbevaring eller et smallere tv bord, som giver mere plads i rummet, så har vi med garanti et tv bord, som passer perfekt sin han/hendes behov.

Køb et Tv Bord i gave, hvis du ønsker at fuldende din modtagers stue.

Vores favorit:


Vancouver tv bord i sort

Vancouver Sort Tv Bord 60 Cm

Se hele vores sortiment af Tv-Borde her.
Trustpilot