Fødselsdagsrabat i dag! 15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: 15fødselsdagrabat
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Hvilket materiale skal min spisebordsstol have?

Hvilket materiale skal min spisebordsstol have?

Det kan være svært at se sig ud af, hvilken spisebordsstol der passer ind i sit hjem, da spisebordsstole findes i et hav forskellige farver, materialer og udtryk. Derfor vil vi forsøge at give dig et overblik over de mange muligheder, og forhåbentligt gøre dig mere afklaret omkring dit valg af spisebordsstol. 

Er du i tvivl om hvilket materiale din spisebordsstol skal have? Så læs med. Materialet på en spisebordsstol har stor betydning for hele udtrykket i spisestuen, men har også en kæmpe betydning for, hvor nem stolen er at vedligeholde og rengøre.

Hvilken indretningsstil ønsker du i dit hjem? Drømmer du om et industrielt udtryk eller måske nærmere et mere skandinavisk og minimalistisk udtryk? Det vil vi gøre dig klogere på. Dette blogoplæg fokuserer nemlig hovedsageligt på, hvilke materialevalg der klæder hvilke boligindretningsstile. 

Spisebordsstolenes materialevalg kan inddeles i nedenstående fem overordnede kategorier;

    • Velour stole
    • Skalstole
    • Læder stole
    • Stole med fletsæde
    • Polstret stole 


Velour stoleVelour stole

Spisebordsstole i materialet velour er perfekt til dig som ønsker en spisebordsstol, som skiller sig ud. Velour er blevet en kæmpe trend indenfor boligindretning, og det forstår vi godt! Velour går super godt sammen med den rustikke boligindretningsstil, men klæder også den mere luksuriøse og stilrene boligindretningsstil. En velour stol i en neutral farve skaber et roligt udtryk og et strejf af eksklusivitet, hvorimod en farvet velour stol kan være med til at skabe blikfang og give ekstra spil i indretningen. Det flotte materiale har en tekstur, som gør stolen interessant samtidig med at velour sikrer dig en blød og komfortable siddekomfort. Mange tror at det er problematisk at rengøre velour, men dette er ikke sandt. Velour er et super slidstærk materiale, som er let at rengøre og vedligeholde. 

Kundernes 3 favoritter:

  Alice mørkegrøn     Mario grå       Carlo sort
Alice - Mørkegrøn      Mario - Grå               Carlo - Sort


Skalstole 

Skalstole
Ønsker du dig et minimalistisk og stilrent udtryk i din spisestue? Så skal du have fat i skalstole. Skalstole har et meget enkelt udtryk, og er et sikker valg, da de passer ind i ethvert hjem og enhver boligindretningsstil.
Skalstole har en super god komfort, da du får ekstra god støtte til ryggen. Skalstole passer perfekt ind i den nordiske boligindretning, men er også til at skabe et mere roligt udtryk i den mere spraglede indretning. Skalstole er meget praktiske og super nemme at vedligeholde og rengøre. Materialet er perfekt som spisebordsstol, da det blot kræver en våd klud at rengøre møblet. Hvis du ønsker en enkelt og super praktisk spisebordsstol, når der skal nydes en lækker middag ved spisebordet, så er skalstolen den perfekte løsning til dig. Ønsker du at give stolen bare lidt mere udtryk? Så kan du med fordel ligge et lammeskind på stolen og give et personligt twist til din spisestue. 

Kundernes 2 favoritter: 

Sort comfort              James sort
 Comfort - Sort                James - Sort

  

Læder stoleLæder stole

Læder kan gå til alle boligstile, og er et slidstærkt og praktisk materiale. Læder er det ideelle valg til din spisebordsstol, hvis du ønsker et stilrent udtryk i hjemmet. Læderets struktur giver møblet et unikt udtryk og dermed er alle stole i læder unikke. Den brune kernelæder kan give et varmt og hyggeligt udtryk til spisestuen, hvorimod den sorte læder skaber en følelse af eksklusivitet. Læder går hånd i hånd med den mere rustikke indretning, men er også perfekt at anvende i den mere minimalistiske stil, hvis der ønskes at tilføre lidt karakter. Lædermøbler kan tåle spildte madrester uden der forekommer fedtpletter på materialet og derudover er det super nemt at rengøre. Spisebordsstole i læder er et meget populært valg blandt vores kunder, hvilket vi virkelig godt kan forstå!

Kundernes 3 favoritter: 

Line - Sort       thor mørkegrå       Frej brun
      Line - Sort          Thor - Mørkegrå          Frej - Brun


Stole med fletsæde

Stole med fletsæde
Ønsker du en spisestue som udstråler god smag? Så er spisebordsstole med naturflet den perfekte løsning. Spisebordsstole med fletsæde har et klassisk design, som passer ind i den nordiske boligindretningsstil.
Naturflet er meget slidstærkt materiale og skaber en utrolig god siddekomfort, da materialet giver sig når man sætter sig. Den mere naturlige spisebordsstol giver et varmt udtryk til spisestuen og indbyder til mange hyggelige stunder. Spisebordsstole i flet passer perfekt til de mere enkle spiseborde og giver hjemmets spiseplads et roligt og naturligt udtryk. En spisebordsstol med fletsæde er ikke nær så praktisk, som eksempelvis en skalstol. Stole med fletsæde er blevet en kæmpe trend, som er kommet for at blive. Hvis du ønsker at hoppe med på bølgen, så har du sikret dig en spisestol som uden tvivl skaber blikfang i din spisestue.

Kundernes 3 favoritter: 

Bella natur       Bella hvid       Bella sort
Bella - Egelook         Bella - Hvid                 Bella - Sort

 
Polstret stolePolstret stole

Polstret spisebordsstole er det sikre valg. De findes i et hav af forskellige farver og kan fuldende enhver spisestue. Polstret spisebordsstole har et enkelt udtryk og passer ind i alle boligindretningsstile. Hvis du ønsker en rå boligindretning kan du vælge en mørk stol til et plankebord, ønsker du derimod et mere nordisk og minimalistisk hjem, så kan du med fordel vælge en polstret stol i en lys nuance. Er du modig og ønsker at give din spisestue et farverigt pust? Så er der også mulighed for det. Det polstret sæde sikrer dig en spisebordsstol, som man kan sidde i i mange timer uden at føle ubehag. Polsteringen giver en god støtte til ryggen, dog er stolens betræk ikke lige så praktisk i forhold til nogle af de ovenstående materialer. 

Kundernes 2 favoritter: 

Signe blå       Grace Rosa       
     Signe - Blå             Grace - Rosa              Vi håber du er blevet lidt klogere på hvilket materiale, der passer ind i dit hjem.
Se hele vores sortiment af spisebordsstole lig her.