Fødselsdagsrabat i dag! 15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: 15fødselsdagrabat
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Vores bud på 6 flotte, runde spiseborde

Vores bud på 6 flotte, runde spiseborde


Spisebordet er hjemmets samlingspunkt, hvor der skabes minderige stunder med familie og venner. Med et rundt et af slagsen kan alle deltage i samme samtale ved bordet, der skabes mere luft i boligen samt tilfører spisebordets runde form kontrast til hjemmets mange hårde linjer.

Runde spiseborde er blevet en kæmpe trend indenfor boligindretning, hvilket vi godt forstår! Men mange tror at runde spiseborde optager mere plads i rummet end det traditionelle aflange spisebord, men det er faktisk ikke sandt. Et rundt spisebord kan skubbes ind til væggen i hverdagene og ud midt i rummet når der kommer gæster, og så er der plads hele vejen rundt om bordet.

Der findes et hav af runde spiseborde, så nu tænker du nok. Hvilket rundt spisebord skal jeg vælge? Det er først og fremmest op til din egen personlige smag hvilket spisebord du foretrækker, men vi guider dig på vej, så du finder det helt perfekte runde spisebord til dit hjem!

Nedenfor giver vi dig seks gode bud på runde spiseborde, som vi personligt ville elske at spise til middag ved.Rundt spisebord i egetræ

1. Rundt spisebord i egetræ

Det runde Hugo spisebord i egetræsfiner passer godt ind i den moderne spisestue med dets tidsløse design. Hugo er et mindre bord og egner sig dermed til dig med en mindre spisestue/køkken alrum.

Bordets materialer er af høj kvalitet og har en fin afrundet kant på bordpladen. Bordet har en diameter på 120 cm, og vi anbefaler at der sættes 4 stole til. 

Hugo findes også i farverne; Hvid med sorte ben og i sort med sorte ben.Rundt spisebord med udtræk

2. Rundt spisebord med udtræk

Har du brug for ekstra siddeplads rundt om spisebordet? Så er det ideelt med et rundt spisebord med udtræk, så du hurtigt kan skabe plads til hele familien eller samle hele venneflokken rundt om bordet.

Vores bud på et rundt spisebord med udtræk er Villum, som består af en bordplade i træ. Spisebordet måler 200 cm, når begge tillægsplader anvendes.

Spisebordet findes i tre farver; eg, sorte og røget eg

Villum rundt spisebord med udtræk, find det her.Hvidt rundt spisebord

3. Hvidt rundt spisebord

Kylie er et spisebord hvor benet sidder i midten af bordet, hvilket gør at der er mere benplads og der kan være flere stole rundt omkring bordet. Bordets stel er lavet i hvidlakeret metal, som gør møblet stabilt og dertil er bordpladen lavet i MDF og er dermed modstandsdygtig mod ridser og hakker.

Det hvide runde spisebord er et let og lyst møbel, som giver enhver spiseplads et minimalistisk udtryk. Spisebordet måler 110 cm i diameter.

Kylie – Hvidt rundt spisebord, find det her.Sort rundt spisebord

4. Sort rundt spisebord

Hugo spisebordet består af en sort bordplade og sortlakerede robuste træben. Bordets materialer er af høj kvalitet og holder i mange år. Bordet har en fin afrundet kant på bordpladen og god stabilitet.

Et sort spisebord giver kontrast til de lyse rum og skabe en hyggelig stemning. Bordet har en diameter på 120 cm, og vi anbefaler at der sættes 4 stole til. 

Hugo findes også i farverne; Hvid med sorte ben og i egetræsfiner.

 Rundt spisebord i marmor

5. Rundt spisebord i marmor

Er du på udkig efter et bord som har særpræg? Så er Kylie med en bordplade i marmor look et godt bud. Kylie er et meget solidt spisebord, hvor benet sidder i midten af bordet hvilket gør at der er mere benplads, og at der kan være flere stole rundt omkring bordet.

Bordpladen er lavet af MDF med unikt marmorprint hvor struktur i marmor variere og gør hvert enkelt bord unikt. Spisebordet måler 110 cm i diameter.

Kylie findes også i farverne; Sort og Hvid

Kylie – Rundt spisebord i hvid, find det her.Rundt plankebord

6. Rundt plankebord 

Vores bud på et rundt plankebord er Torino. Torino er lavet af træplanker og er dermed et organisk materiale, som altid vil variere i forhold til åretegninger, farve og struktur. Dette gør at hvert enkelt bord er helt unikt.

De naturlige og varme nuancer i træet skaber ro og velvære samtidig med at det er elegant og stilfuldt og kan pifte enhver spisestue op. Spisebordet måler 120 cm i diameter.

Torino findes i farver; Smoked olieret egetræ, olieret egetræ og hvidolieret egetræHvor stort skal et rundt spisebord være?

Mange er i tvivl om hvor stort deres runde spisebord skal være, så man undgår at sidde klemt og støde albuerne ind i hinanden til middagen. Derfor har vi nedenfor gjort valget af størrelsen på dit næste spisebord lidt mere overskueligt, så der er plads til at alle kan sidde behageligt rundt om bordet.

Vær opmærksom på at nedenstående mål afhænger meget af hvilken slags stole og borde som kombineres. Hvis du er i tvivl om noget, så sidder vi altid klar til at vejlede dig i vores kundeservice.

Diameter (Ø)

Antal personer

70 cm

2 Personer

90 cm

3 Personer

105 cm

4 Personer

110 – 120 cm

5 Personer

130 cm

6 Personer

150 cm

7 Personer

160 cm

8 Personer

200 cm

12 Personer

 

Se hele vores sortiment af runde spiseborde lige her.