Oprydningsudsalg 📦 - SPAR OP TIL 30% - Klik her
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Inspiration til spisestuen: Spisebordssæt

Inspiration til spisestuen: Spisebordssæt
Spisestuen er et af de vigtigste samlingspunkter i hjemmet. Der er intet bedre end at samle familien eller venneflokken rundt om bordet til en dejlig middag eller til en god omgang brætspil. Så hvorfor ikke skabe en flot spisestue, som indbyder til hygge og gode stunder? Det vil vi gerne hjælpe dig med.
 
Vi har samlet fire skønne spisebordssæt til dig, som du kan få inspiration fra til din egen spisestue. Vi har gjort os umage og sørget for at alle fire spisebordssæt matcher i størrelse, i materiale og trender indenfor boligindretningen 2022. Hvis du mangler inspiration til din spisestue, så er du kommet til det helt rette sted.
 

Gør din spisestue spiselig med et spisebordssæt

Ved at vælge et spisebordssæt skaber du med garanti en ensartethed i din spisestue og du sikre dig et stilfuldt valg. Det er ikke blot nemmere at købe dine møbler til spisestuen som et sæt, du slipper også for alle de bekymringer som kan forekomme når du skal vælge spisebord og spisebordsstole.
 
Du kender vel til bekymringer såsom; Passer bordet til stolenes materiale? Kan der mon stå tre stole på hver side? Og er der virkelig plads til hele familien uden det bliver for klemt? Og mange flere.. Bare rolig alle disse bekymringer har vi taget højde for, og du kan trygt stole på os og vores erfaring.
 
Det vigtigste ved fornyelsen af din spisestue er, at den skal afspejle din boligindretningsstil, så der skabes en rød tråd til resten af dit dejlige hjem. Nedenfor har vi sammensat fire forskellige spisebordssæt, så der er et til enhver smag og indretningsstil. Hvorvidt du er til den nordiske eller den mere rå boligindretning, så håber vi at du bliver inspireret og muligvis finder det match, som understreger stilen i din spisestue.
 
God inspirationslyst ✨

Spisebordssæt - fletstole og sildebensbord

Det nordiske spisebordssæt

Det nordiske spisebordssæt består af et smukt sildebensbord kombineret med spisebordsstole i flet. Den lakerede egetræsbordplade med det trendene sildebensmønster er en dekoration i sig selv, og den er super nem at rengøre og vedligeholde. Fletstolene matcher det flotte spisebord grundet det enkle udtryk og neutrale farver. Både spisebord og spisebordsstolene har sortlakeret stel, som skaber ensartethed i spisebordssættet og vil skabe en rød tråd til resten af din spisestue.
 
Dette er et spisebordssæt til 4 personer, men du kan sagtens anvende bordenderne uden pladsen føles trang. Hvis du mangler ekstra plads i hverdagen eller du får gæster på besøg weekenden, så er det muligt at tilkøbe matchende tillægsplader til spisebordet. Derudover kan stolene stables så de ikke fylder så meget og nemt kan gemmes af vejen.
 
Ønsker du at være med på trenden og have en spisestue som er draget af den mere enkle og nordiske boligindretning? Så er dette spisebordssæt et godt bud. Her får du altså et komplet spisebordssæt, som både er funktionelt og super dekorativt i din spisestue. Grundet spisebordssættets enkle udtryk har du altså mulighed for at give spisestuen dit helt eget personlige præg. Spisebordssættet klæder både spraglede farver, men komplimentere også spisestuen holdt i de lyse nuancer.

 

Er du inspireret og vil vide endnu flere informationer om netop dette spisebordssæt?

Det nordiske spisebordssæt (Morgantown + Bella) - find det HER.


Det rustikke spisebordssæt

Det rustikke spisebordssæt er for dig, som er helt vildt med den lidt mere rå boligindretningsstil. Spisebordsættet består af danskernes fortrukne spisebord; et plankebord og velour spisebordsstole i den smukkeste mørkegrønne farve. Bordpladens naturlige former, åretegninger og nuancer gør hver enkelt spisebordssæt helt unikt. Det naturlige plankebord står super flot i kontrast til det bløde velour materiale som spisebordsstolene er polstret med. Både plankebordet og stolene har sorte ben, som fuldender spisebordsættets udtryk.  

Elsker du at tilbringe dine aftener med familien eller vennerne rundt om bordet? Vi garantere dig, at du kan side i netop dette spisebordsæt i mange timer uden at føle ubehag. Spisebordsstolene har armlæn, høj ryg og er polstret med velour, som er den perfekte opskrift på en komfortabel aften. Derudover kan du tilkøbe tillægsplader til spisebordet, så du kan forlænge bordet og få plads til hele familien.  

Spisebordsættets mørke nuancer gør at din spisestue indbyder til hygge og gode stunder. Derudover tilfører dette spisebordssæt enhver spisestue farve og tekstur, som hurtigt kan gøre en kedelig hvid spisestue til hjemmets absolutte blikfang og omdrejningspunkt. Dette spisebordssæt er for dig der går op i komfort og som ønsker en spisestue man har lyst til at tilbringe mange timer i.  

Har vi ramt helt plet? Så kan du læse mere om spisebordssættet på nedenstående link.
 
Det rustikke spisebordssæt (Aura + Mario) - Find det HER.
 

Det stilrene spisebordssæt

Er du på udkig efter en spisestue som er enkel og aldrig går af mode? Så er dette stilrene og tidsløse spisebordssæt måske det du leder efter. Dette spisebordssæt er sammensat af et egetræsbord og flet spisebordsstole i ege-look. Vi har set fletstole og det klassiske træbord i boligmagasinerne i årevis og de ses stadig i boligindretningen 2020.
 
Spisebordsættet har et meget alsidigt design, som smelter ind i enhver boligindretning. Dette er et spisebordssæt du nemt kan tilføje din nuværende spisestue uden de helt store ændringer grundet sættets enkle og neutrale udtryk. Dets udtryk gør også, at du har fri mulighed for at sætte dit personlige strejf i spisestuen og indrette den efter dine ønsker og behov. 

Går du op i at din spisestue altid vil være som skåret ud fra et boligmagasin og fremstå lys og lækker? Så få du altså her et nordisk inspireret spisebordssæt som både er nem at vedligeholde og giver enhver spisestue en wow-effekt. 

Dette er et spisebordssæt til 4 personer og passer perfekt til den mindre spisestue. Dog kan du sagtens anvende bordenderne, når det kommer gæster uden i kommer til at sidde for klemt. 

Ønsker du at få fingrene i dette smukke spisebordssæt eller læse nærmere informationer?


Det elegante spisebordssæt

Skil dig ud fra mængden med det elegante spisebordssæt. Det smukke marmor spisebord og de grå velour spisebordsstole med armlæn skaber tilsammen et spisebordssæt, som sikrer dig en moderne spisestue med et elegant twist. Bordpladens marmor-look giver et unikt udtryk til spisebordssættet og står super flot i kontrast til stolenes velour materiale. 

Dette spisebordssæt er for dig som ønsker en spisestue med masser af struktur, kant og eksklusivitet. Bordpladens mørke nuancer komplimentere stolenes grå farve og skaber et fuldent udtryk. Spisebordssættets sortlakeret stel binder hele sættet sammen og giver prikken over i´et til spisebordssættet. Stolene kan skubbes helt ind til bordet, som skaber mere plads i rummet når sættet ikke er i brug.

Spisebordssættets mønstrer gør at din spisestue med garanti bliver hjemmets mest unikke rum og ved du hvad? Det er perfekt, for hvem vil ikke bruge mange timer i et unikt rum? Spisebordsstolenes polstring og armlæn gør nemlig at du kan sidde timevis i dem uden at føle ubehag. 

Det elegante spisebordssæt er til 6 personer, og egner sig til en større spisestue. Du kan sagtens anvende bordenderne og på den måde få plads til ekstra siddepladser, hvis det kniber når hele venneflokken skal samles.

Skal din spisestue piftes op med elegance? 

Det elegante spisebordssæt (Andry + Carlo) - find det lige HER.  


Hvor stort skal et spisebord være?

Der en tommelfingerregel som siger at hver person cirka skal have 60 cm plads ved bordet. Med 60 cm plads sidder man komfortabelt og undgår at sidde med albuerne klemt sammen. Vær opmærksom på at pladsen afhænger meget af hvilket spisebord og hvilke spisebordsstole man kombinere. Nedenfor har vi lavet et skema, som skaber et bedre overblik over hvor stort et spisebord skal være, så det passer til dine behov.

Spisebord 4 personer

Længde: 120 cm

Spisebord 6 personer

Længde: 200 cm

Spisebord 8 personer

Længde: 260 cm

Spisebord 10 personer

Længde: 320 cm

Spisebord 12 personer

Længde: 400 cm


Et lille tip: Hvis du udnytter bordenderne kan du med fordel få plads til to pladser mere end hvad der står i skemaet, dog bliver bordpladsen en smule mere trang.
 
Var der ikke lige det spisebordssæt som du havde i tankerne? Så find resten af vores spisebordssæt lige HER. Ønsker du hellere selv at mikse og matche møblerne til din spisestue? Så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment til spisestuen.
 
God dag derude! 😊
 

Lignende blogindlæg

 Runde spisebordematerialevalg spisebordsstole