Fødselsdagsrabat i dag! 15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Tast rabatkoden: 15fødselsdagrabat
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Sådan får du en stilren indretning med Herman-serien

Sådan får du en stilren indretning med Herman-serien

Kender du det at man ikke er helt tilfreds med sin indretning eller der mangler noget?

Især opbevaring af sko, servise, pyntegenstande og andet kan hurtigt se rodet ud. Måske har du flotte tallerkner eller stel, der ikke bliver set, da det står i et skab eller en skuffe. Her kan du få vores forslag til, hvad du kan gøre for at få en stilren indretning og løse dine problemstillinger.

Herman-serien indeholder bl.a. flotte vitrineskabe, skænke og skoskabe, som kan passer ind i alle boliger og skaber en god kontrast i forskellige rum, samt sætter et stilret udtryk på din bolig. 

Få idéer og mere viden fra Herman-serien nedenfor:

 

 


                 Herman Vitrineskab - 80x35x180cm

Vitrineskabe i indretningen storhitter overalt i øjeblikket. Det er trend, som med garanti ikke går af mode lige foreløbig og du kan derfor uden bekymring hoppe med på bølgen.
Herman vitrineskabene er vores absolutte bestseller ud af hele vores sortiment af vitriner/skænke. Her får du et skab i en rå og industriel stil, men som samtidig er designmæssigt minimalistisk. Det sorte metal kan skabe en utrolig flot kontrast til din bolig.


 


               

 

 

 

Herman Vitrineskab -
110x40x140cm

Vitrineskabe med glaslåger blev tidligere mest brugt til at opbevare og fremvise hjemmets fine porcelæn. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. I takt med tiden er der her sket en stor udvikling og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din vitrine til. Flotte køkkenting, krystalglas, serveringsfade, smukke vaser, bøger og endda puder og plaider.
Læs mere om Herman Vitrineskabet her

 


                 Herman Skænk/Vitrineskab -
80x40x105cm

Det handler om at gøre dit vitrineskab til en udstilling af ting og sager i hjemmet, som du ønsker at fremhæve. Kombinér ting i forskellige størrelser og former og sørg for god plads imellem tingene - så er du sikret et smukt og indbydende glasskab, der ser let og luftigt ud.

 


               

 

Herman Skoskab - Med 2 eller 3 Rum
80x26x89cm/80x26x125cm

De fleste vil gerne have orden og styr på sine ting og hvad er værre end sko, der ligger og flyder? Og bor I flere personer under et tag, kan det hurtigt blive til rigtig mange sko.

Ved Herman Skoskab har du mulighed for at få et godt overblik i din skosamling i enkelt og stilrent design, som passer sammen med resten af Herman serien. Dybden af Skoskabet giver god plads til opbevaring af flere forskellige typer sko.


Produkter fra Herman-serien: Tryk Her for at se serien