15% ekstra rabat på din bestilling lige nu. Skriv dit navn her og få rabatkoden
🚚 GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG | ✓ FRI FRAGT OVER 5.000 KR
✉️ KONTAKT OS VIA CHAT ELLER MAIL | 📞 71 99 38 80

Tips til hvordan du personliggør din indretning med boligtilbehør

Tips til hvordan du personliggør din indretning med boligtilbehør

 Står du, og mangler inspiration til at personliggøre dit hjem, men også til at omdanne dine rum og dermed kunne udstråle en mere varm, hyggelig og indbydende atmosfære? 

Så se med her!

Vi har i dette blogindlæg samlet nogle af de mest unikke og moderne tendenser, der alle vil bidrage til at bringe liv og karakter ind i ethvert hjem.✨

Uanset om det er den helt store opgradering af hjemmet eller om du blot ønsker at vise mere af dig selv i din indretning, så kan du med alt fra bløde tæpper, lammeskind og puder til fine spejle og kurve skabe det indtryk i dit hjem, som du ønsker.

 


Tæpper

Tæpper er perfekte, hvis man ønsker at skabe samhørighed i et rum, og lægger du et tæppe under sofaen eller spisebordet, vil det bidrage til en tydelig opdeling af zonerne i dit hjem, og samtidig skabe ro for øjet. Ved at tilføje tæpper til din bolig vil det altså fremme den hjemlige hygge og atmosfære i rummet. 


Udover at det er en enkel og let måde, hvorpå man hurtigt kan skifte stil og stemning i boligen, bidrager det også til en bedre akustik i det enkelte rum.


Hvis du står, og mangler et tæppe til dit hjem, vil vi anbefale, at du tjekker vores brede udvalg ud. Her vil du kunne finde et tæppe, der matcher dig og dit behov.

Se hele vores sortiment af tæpper her. 

 


Lammeskind

Et lammeskind til hjemmet er det perfekte boligtilbehør, da det har mange formål! Du kan bruge det over spisebordsstolen for en bedre komfort, på bænken i entreen, til dekoration på sofaen, sengen eller havemøblerne. 

Fantasien med et varmt og blødt lammeskind sætter ingen grænser.


Vi tilbyder lammeskinds -puder, -hynder og -tæpper i flere forskellige farver, så vi skulle gerne have noget, der passer til dit hjem, og den funktion du ønsker det skal have.

Se hele vores sortiment af lammeskind her.

 


 Puffer

Mangler du en accessory til stuen eller soveværelset, der udover sit pæne design også er praktisk? Så kunne en puf til hjemmet være det perfekte bud.
 
En puf, har ligesom lammeskindet, flere funktioner. Den kan blandt andet bruges som supplement til din sofa i form af en fodskammel eller laves om til et lille sofabord ved at putte en bakke på. Med en puf rundt om sofabordet har du også altid en ekstra siddeplads, når gæsterne kommer.
 
Mangler du ekstra opbevaring? Dette kan en puf også hjælpe dig med.
Der findes nemlig puffer med aftageligt låg således, at du har mulighed for at gemme hue og handsker i entreen væk, børnenes legetøj eller tæpper fra stuen af vejen.
 
Hvis en puf passer ind i dit hjem, så kan du tjekke vores sortiment af runde puffer i velour, puffer i fløjl og små puffer i jute ud.
Se hele vores sortiment af puffer her. 
 

  Puder

Puder symboliserer hygge, og den er derfor et vigtigt element at inddrage i sin boligindretning.
Med puder kan man gøre det nemt at tilpasse sit hjem, og udnytte sofaen og lænestolens potentiale til fulde. En dekorativ pude er også den perfekte måde at tilføre lidt personlighed til hjemmet, og samtidig give din bolig et udtryk af luksuriøsitet. 
 
Og hvem ønsker ikke at give sin stue nyt liv?
 
Vi har et bredt udvalg af puder i forskellige former, farver og materialer, hvor du har mulighed for at finde lige præcis den type, der mangler i din boligindretning.

Se hele vores sortiment af puder her. 


Vi elsker kvalitet, indretning og design og vi ved, at alle har hver sin bolig- og indretningsstil. Vi har derfor et bredt udvalg af boligtilbehør, så der er noget til ethvert hjem og enhver smag. På den måde har vi sørget for, at alle får muligheden for at sætte det præg på hjemmet, som netop de ønsker.
Vi har her vist nogle af vores mest populære produkter inden for boligtilbehør, men på vores hjemmeside har vi et endnu bredere sortiment, så der er rig mulighed for at give dit hjem et personligt touch.

 

Se hele vores sortiment af boligtilbehør her
Trustpilot